Saturday, 24 September 2011

eh,pesaing facebook lahh!!

Hehhh,adat laa kan?? Kalau kite buad pape pon mesti ade pesaing jugak laa.bru laa boleh advance ckit.nti,dah ade pesaing bru dpt compare mane yg best and mane yang terbaek kan?


Tapi kan guwa rase dah tak terhitung
pendapatan tokey FACEBOOK
kan ? Mau kasi pecah la sedikit pendapatan dye tu dngn ade nye prsaingan ney..
kalau tak ade prsaingan nanti , ada yang suka suka
tekak je naikkan harga cam..
cam .. cam sapa eh ? Hehehe...
Ok ok.. jom baca artikal ni ..





''WASHINGTON: Enjin pencarian
internet terkenal dunia, Google
melancarkan laman sosial
terbaru bagi menyaingi Facebook
yang dipanggil Google+.''

Tak bpe nak sedap pulak kan name tu,hee.tak pe tak pe.sambung bce lagi.

"Perkongsian secaradalam talian
sedang berada dalam keadaan
serba salah. Malah sudah pecah
dan kami ingin memperbaikinya,"
kataNaib Presiden Kanan
Kejuruteraan Google, Vic
Gundotra dalam blog mengenai
inisiatif laman sosial yang dinanti
nantikan syarikat berkenaan.


Korang nak tw tak ape keistimewaan bnda trbru yg goole nak buad ney?haa,keistimewaannye guwa petik dr kata Gundotra ,
keupayaannya ialah
membolehkan pengguna
membezakan kawan secara
dalam talian dan keluarga dalam
"bulatan" berbeza atau
rangkaian dan berkongsi
maklumat hanya dengan ahli
dalam bulatan berkenaan.
Salah satu kritikan terhadap
Facebook ialah sebarang kemas
kini dikongsi semua kawan
kecuali pengguna membuat
Kumpulan Fecebook berbeza.


Haa,terbaek dr ladang tak ape yang goole nak buad ney?korang rase nak yang mane nti?facebook or google+ .

Jom cite pendapat korang . Mampu
tak kita beralih arah camana
dulu guna MYSPACE pastu ke
FACEBOOK Pulak....

2 comments:

AZTIQAH said...

bertambah lg la acc
lpas fs pastue ms pastue fb pastue twitter
haha

Zahirul Nukman said...

tu la tu...

Semua aq dah ade~ tapi FB tetap terbaek...